Бути волонтером – це отримати в подарунок від життя чарівну скриньку для скарбів, яку можна наповнювати досвідом, навичками, гарними справами, справжніми друзями, усвідомленням, яке цінне життя. А для її наповнення потрібно просто робити  безкорисливо добрі справи.

Напередодні  Міжнародного дня волонтера 1 грудня у Духовно-просвітницькому центрі села Зазим’є відбулася зустріч,  де зазимські волонтери підводили підсумок своєї роботи за три місяці та окреслювали  плани на перспективу.

Привітала  зазимських волонтерів сільський голова Л.В. Спичак та вручила  на правах старшого наставника та  координатора  Подяки за роботу  та  заохочувальні  призи. Зустріч пройшла у теплій по-домашньому затишній атмосфері.

Перші кроки волонтерської діяльності зазимських школярів  ще не мають такого великого розмаху, але  крокують впевнено у визначеному руслі.  Адже  юні волонтери впевнені, що саме своїми добрими вчинками і  діями зможуть  зробити світ кращим, а людей добрішими і милосерднішими.

За кілька місяців своєї  волонтерської  діяльності  Зазимські школярі провели 7 різноманітних акцій.

Координаторами  Школи волонтерів при Духовно-просвітницькому центрі є місцеві педагоги та духовенство Свято-Воскресенського храму.

Попереду у волонтерів Зазим'я  ще багато планів та задумів. Хочеться побажати їм успіху та натхнення у їх такій потрібній та  необхідній роботі –допомагати ближньому.  Бо саме добро і милосердя –це складові, які  творять дива, вселяють  віру  та  дарують  надію у завтрашній день.

Володимир Пашко

Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

НОВИНИ

17 липня 2022 року відбулися загальні збори членів Релігійної громади парафії на честь Воскресіння Христового Бориспільської єпархії Української Православної Церкви...
23 листопада 2021 року, у вівторок 23-ї седмиці після П’ятдесятниці, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив святкове богослужіння...
27 листопада 2020 року, з благословення Керуючого справами Української Православної Церкви митрополита Бориспільського і Броварського Антонія у Духовно-просвітницькому центрі Воскресенського...